Услуги

pexels-pietro-jeng-360622

Лекарствени продукти и OTC

При нас ще откриете над 5000 различни продукти по лекарско предписание, OTC и други. Откликваме на всички запитвания за редки и специфични продукти, като в рамките на деня се стараем да осигурим индивидуалната поръчка.

ekst

Екстемпорални форми - лекарства по рецепта

Нашите специалисти притежават богат опит в изготвянето на лекарства по рецепта на място в аптеката. Можете да изпратите вашата рецепта предварително или да ни я предоставите на място. В допълнение разполагаме с каталог от над 200 рецепти, за които не се изисква лекарско предписание, от които можете да избирате за решение на Вашия здравословен проблем. Вземете повече от Здравето!

be58cd43a10a348913055f3ac367ea91

Хранителни добавки

При нас ще откриете разнообразие от хранителни добавки насочени към всички възрасти и покриващи необходимостите на нашите организми. Не се колебайте да попитате Вашия фармацевт за най-подходящия избор за Вас.

апарат

Медицински изделия

Нашите професионалисти ще Ви помогнат в избора на най-подходящите апарати за кръвно, глюкомери, овлажнители за въздух, пулсоксиметри, консумативи и много други.

parf

Парфюмерия

„Парфюмирайте се там, където желаете да бъдете целунати“ – прочутата фраза на Коко Шанел. Ние работим с основните вносители в България и предлагаме разнообразие от аромати на световните марки.

izmervane

Допълнителни дейности на място в аптеката

При нас можете да се възползвате от допълнителни услуги като измерване на кръвно налягане, измерване на тегло и др.

med kozmetika

Медицинска козметика

Нашите специалисти в областта на медицинската козметика ще подберат най-подходящите продукти и програма за Вашите нужди. Ние работим с водещите производители и предлагаме широка гама продукти.

pexels-marcelo-moreira-1926620

Декоративна козметика

При нас ще откриете всичко, което Ви е необходимо, за да разкрасите своето лице, устни, очи и нокти. 120на80 работи с водещи европейски производители на декоративна козметика. В нашите колекции Вие ще намерите модни комбинации от цветове и оттенъци, които отговарят на най-съвременните тенденции от цял свят.

нзок_4049359376159635343_original

Изпълняване на рецепти по НЗОК

120на80 има договор с НЗОК за отпускане на напълно или частично платени от фонда лекарствени продукти, медицински изделия и диетични храни за специални медицински цели.

rukavici

Санитарни продукти

При нас ще откриете санитарни продукти за еднократна употреба – ръкавици, маски, дезифектанти, продукти за лична хигиена и много други.

frig

Тертмолабилни продукти

Част от продуктите, които ще откриете при нас, изискват специализиран режим на съхранение и пренасяне по отношение на околната температура. Ние съхраняваме продуктите в специализирани хладилни витрини, като следим ежедневно за коректните условия. В допълнение ще предоставим на всеки пациент охладител, с който да пренесе лекарствените продукти до своя дом.

pexels-george-becker-298611

Орална хигиена

Всичко необходимо за поддържане на орална хигиена на ниски цени.